Post by eascomsoftbeni on Feb 2, 2022 18:34:14 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Световна лига по футбол ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Световна лига по футбол IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Световна лига по футбол 2022 version ▞▞▞
EURO 2020 Apk Изтегляне за Android [Футбол] - Luso Gamer
Сериозно .....човече .... просто не можеш да се наситиш на игра от само 46MB!....... това е невероятно.....трябва да ти хареса..... това е добра игра за начинаещи👏✌️👏
Добра е
В момента няма футболни игри за android, които да се считат за добри. Това е едно от най-добрите от най-лошите. Далеч не е реалистично, графичното представяне на играчите е лъжливо, няма контузии, звездите и обикновените играчи играят еднакво, не можете да купувате и продавате... Въпреки това, не е лаг.
Не мислите а теглете
Това е добра игра, но има толкова много грешки и проблеми, освен това трябва да платя, за да получа добри отбори моля, някой може ли да актуализира тази игра също и когато натисна стреля, човекът продължава да бяга, докато вратарят получи топката, която е гадна
Тази игра е доста добра, но трябва да намалите цената за закупуване на отбори, твърде скъпа е и също така,. Опитайте се да го направите като DLS
Много много новини и отново благодаря и се надявам да сте имали отлична графика в работата и бих искал да бях тук, за да работя по нея и да се върна с клиента в петък, тъй като те няма да получат 😀 😊 😢 🙂 👍 😉 😀 😊 😢 🙂 👍 😉 😀 😊 😢 🙂 👍 😉 😀 😊 😢 🙂
Отлично
Толкова глупава игра. Ако играете нормално, изобщо не можете да спечелите. Моля, променете играта. Това е всичко от мен.
Словения срещу Русия в Световна Купа Квалификация, Европа on 2021/10/11, ... стрийминг на живо и чат от AiScore Football Livescore.
Много добра игра!
Хубаво
Много старомодна игра е като да играете FIFA 95, ако аз откъдето вие бих изтеглил игра като dls 21 или нещо подобно, тя е безплатна и много по-добра
Gda Vfti
Добра работа на разработчика играта е интересна, но проблемът е всеки път, когато искате да подадете топката на своя отбор, когато другият отбор се захваща и топката е високо във въздуха, топката ще дойде до другия отбор, друг проблем понякога е, ако ти контролираш отбора си, тийнейджърите ти понякога наистина губят контрол, аз ще се обърна, но играта е интересна
добра игра. Но световната купа не може да бъде отворена. И всички нива не са отворени, така че има скука да се играе на едно и също ниво. Така че давам две звезди
Това е най-добрата и най-правилната офлайн футболна игра, която съм играл досега. Но имам само няколко молби, моля, добавете поне малко празнуване след победата в мача. И опция за избор поне на кой стадион да играе.
Ужасна игра не купувайте! - Търсех контролируема футболна игра, подобна на DLS 22 или Fifa mobile (има добри игри между другото, препоръчвам ги), когато забелязах игра и погледнах рекламата... Толкова е измама, защото на рекламата показва стриймър, който играе нормална фифа, която те записаха и казаха, че е там играта. Когато го инсталирах и играх играта, графиката беше ужасна, изглеждаше сякаш малко дете е нарисувало картина. Някои пропуски не проработиха. Наистина трудно да се отбележи
Остава само безплатно да изтегля футбола на Android и да започне да печели най-известните европейски и световни турнири. Ако сте дошли на тази страница на
Тази игра няма коментатор, трудно се стреля, няма важен клуб като Ливърпул и т.н. моля, ако можете да го поправите, ще бъде по-добре. Благодаря ти.
Няма 0 звезди иначе бих дал толко МАЙКА ВИ ДА ЕБА МАЛУМНА
Това е добра игра за футболисти. Но има малки трудности в играта. Ако искаме да се справим с други играчи, това се показва като фал ....? Защо има проблем в това 🤔🤔но това е фантастична игра, момчета, така че не я пропускайте, побързайте да инсталирате (WFL) WORLD FOOTBALL LEAGUE и е много интересно, приятели, какво ще кажете за нея тези, които са я играли, момчета ...Така че моля, инсталирайте тази игра и ви благодаря........🤙🤙
По добра е и от фифа
Тази игра ще бъде най-добра😃, ако добавите малко усилия в стрелбата🙁. отнема много за стрелба🙁 например имате топката и натискате стреля, а играчът все още работи😡 и топката е грабната😡😡😡
Това е добра игра, но не е създаден най-добрият вратар в лигата за купата и не е създаден човек извън мача
Възможно!!! Най тъпата игра!!! НЕ теглете!!!
готина е
Тази игра наистина се нуждае от актуализация. Колко дълго ще играем с тези играчи от 90-те? И съдийското решение също е наистина лошо. Когато играя в режим HARD, скоростта на противниковия играч просто се увеличава, нищо друго.. Поправете този вид проблеми, може да е добра игра..
Тази игра е страхотна, но трябва да я разработите повече от това, но е добра и можете ли да направите за мултиплейър, като играете на Lan
Телевизионна спортна програма - футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, снукър. ... 22:00 Уотфорд - Норич СитиВисша лига Диема спорт 2.
Имам милион оплаквания, но Leme споделя едно днес в тази игра, когато искате да подадете или стреляте, има солидни 5 секунди преди играчите да реагират, което води до играчите от противоположната страна да дойдат и да вземат топката, което е наистина досадно. Моля, адресирайте го незабавно. Така че, ако искате да имате добра игра на футбол, не избирайте това приложение. ☠️☠️☠️
Играта е наистина забавна за игра, има различни лиги и лесна за използване система за управление.