Post by eascomsoftbeni on Feb 2, 2022 18:10:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogućavanje varanja ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
Received Honorable Mention Award in 2018 Bahamut ACG Creation Contest |Story Background| A nameless kitten who stumbled upon a strange world,
Igre i igrice za sve gaming platforme
Ako želim kontrolnu točku, to me izbacuje iz igre i tjera me da restartujem.
Ova igra je super zarazna, ali nakon što završite posljednju razinu u fazi 1 i nastavite igrati, počinje biti dosadna NGL, ali je još uvijek jako dobra
Dobro ali malo dosadno
Vrlo dobra grafika, odličan pixel art stil, slatki likovi i priča, ali užasne kontrole. Mačka se užasno kreće, jako je teška. Ova vrsta igre mora imati glatke kontrole. Vrlo frustrirajući pokret! Loša igra!
Stil je stvarno sladak i glazba je stvarno umirujuća, samo kontrole ponekad ne rade kad ih pritisnete, a neke razine su toliko teške da nisu ni ugodne i samo vas tjeraju da prestanete s vremena na vrijeme . Ipak, neke izazovne razine je prilično lijepo raditi i ne tjeraju vas da odustanete od bijesa. Također ima dosta oglasa, ali ne do te mjere da dobijete oglas svaki put kada umrete. Iako ga ne bih baš preporučio ako se jako lako naljutite ili razbjesnite.
Android Studio Curso Basico: Aprenda paso a paso (Spanish Edition). Android Studio Curso Basico: Aprenda paso a ... (The cat is white.) La mesa es alta.
Oprostite, ali ne bih ovo preporučio mnogima...dobra je igra ali kontrole...Bože, kakve su to kontrole. Također morate ubrzati trčanje iako je razina 15 koja je boss bitka u kojoj morate brzo trčati, ali.... ne možete stvarno brzo trčati kroz nju. Uklonite barem nešto s te razine da napravite kako biste mogli brže proći kroz nju
Ova igra je nevjerojatna ⟟ volim likove i priču razine su teške. ⟟ još uvijek nisam prošao 15. razinu prve priče što je neugodno i zbog koje sam nekoliko puta odustao od bijesa. Ali osim toga ⏃ dobra igra i ⟟ preporučujem
Deinstaliram ovu igru zbog Boss 1 BYE FOREVER. Svaki pojedini sadržaj ove igre je NESTAO jer se može otključati SAMO ako pobijedite šefa 1 i NEMA NAČINA DA GA PRESKOČITE. POZDRAV
Prošla su 2 dana da još uvijek nisam pobijedio razinu 15
Neće se instalirati.
Dao sam ovu recenziju s 5 zvjezdica ako bih mogao prijeći razinu 7 na Mjesecu. Uložio sam bezbroj sati u ovu igru samo da bih zapeo na jednoj glupoj razini jer kreator nije stavio ni jednu jednostavnu kontrolnu točku
Imam problema u drugoj fazi gdje cvijeće u koje morate ići može li mi netko dati savjet da naučim kako ga koristiti 😀
Svidjelo se isprva. Tada su kontrole omele dobro iskustvo. Kada je vaša igra platformer gdje skakanje mora biti precizno, nemojte imati kontrole gdje postoji kašnjenje ili, još gore, nema odgovora na vaše tapkanje.
To je zabavna igra, a sviđa mi se i grafika. Ali svaki put kad umrem neprekidno 5 puta, aplikacija se samo zatvori. Molimo popravite ovo
NIKAD GA NISI USPORAVAO TO JE LABOM BRIŠEM OVU IGRU
Posljednja borba s šefom je frustrirajuća. Bez vremena za reakciju i bez kontrolnih točaka. Osim toga igra je vrlo jednostavna, prejednostavna. Nema postignuća za usnulog jarca, nema postignuća na google playu. Tipke izbornika za pauzu su stvarno malene. Skine koje su zaključane iza paywall-a i potrebne su za postignuće. Općenito lijepa igra, ali toliko toga nedostaje da bi je postala sjajna mobilna igra.
Nevjerojatno šarmantna igra sa sjajnim elementima platforme. Grafika je prilično nevjerojatna sa stilom pixel arta. Općenito, ovo je dobar izbor ako želite platformer s dobrim umjetničkim stilom. Imam jednu zamjerku, a to je da reklame jednostavno ruše igru. Barem kad je moj u pitanju, jer ne čujem da se netko drugi žali na to. Ipak, dobra igra.
Anali 2012.indd - FPZG
Various - Melodije Hrvatskog Jadrana '93 - Melodije Jadrana Full ...
Ovo je remek djelo. Oglasi se pojavljuju samo kada otključate kontrolnu točku ili se vrlo minimalno pojavljuju nasumično. Prava igra je sama po sebi prilično jednostavna, a ima jezivo simpatične sprijtove igre, poput mačke u kojoj igrate i hobotnice koja vas upozorava na 'opasna' područja. Igra je odlična, a ako mrzite reklame i možete si to priuštiti, možete samo platiti uklanjanje oglasa. Ili isključite svoj Wi-Fi. Jednom ili drugom. 10/10 bi preporučio
Sjajna igra. Neke dosadne razine, ali za očekivati s ovakvim igrama. Dizajn zvuka je malo čudan i volio bih kada bi u igri bilo više originalne glazbe, ali općenito zabavna puzzle platformer.
Odmah preuzmite aplikaciju Nameless Cat za Android u prodavnici Aptoide! Bez dodatnih troškova. Ocena korisnika za aplikaciju Nameless Cat: 5.
Boy, oh boy, ne ah, ova igra je možda dobra, ali čovječe ponekad je frustrirajuća, ne pokušavajte ovu igru ako ne želite provesti sate pokušavajući je završiti, to će biti frustrirajuće putovanje i možda se isplati u kraj, ali je li uistinu vrijedno vašeg vremena i truda? A također i oglasi stalno blokiraju kontrolne točke što me jako nervira jer sam obično offline kada igram ovakve igre, Priča: 4 od 5 Igra: 3 od 5 godina cijelog mog života je nestalo Ali to je moja opcija ,probajte sami😁
Anthony Wheeler (@nameless) June 11, 2019.
Nekako kašnjenje, bgm je neugodno
Thomas K YoungAkcija. Svako. 23.756. Instaliraj. Dodaj na listu želja. Contains Ads. ·. Nudi kupovine unutar aplikacije. Slika snimka ekrana
Možda bi ovaj rezultat bio veći da koristim kontroler, ali kako igra stoji, to je zabavna, ako ne i previše inovativna platformska zagonetka koju ozbiljno ometaju različiti izbori dizajna za preciznost kontrola. To i razine su predugi s oskudnim kontrolnim točkama (postoji nekoliko "premium" dodatnih CP-ova, ali nedovoljno da se osjeti P2W). To je sve šteta jer je sama prezentacija apsolutno ljupka.
Ova igra je jedna od najboljih priča, platformskih i zagonetnih igara. To je lijepa kratka priča s dobrim puzzle i platformskim igranjem
Stvarno zabavno, ali preteško, predlažem vam da trebate završiti najmanje tri razine kako biste nastavili igrati jer su neke razine preteške, dok su sljedeće razine puno lakše Morate završiti samo jednu razinu da biste prešli na sljedeću razini i ništa drugo nije dosadno i ponavljajuće
Isprva je bilo zabavno. Trebalo je oko milijun pokušaja da se probije prvi šef, ali to nije ono na što se žalim. To je cvijeće na drugom otoku. Ne pokreću te i zbog toga ne mogu prijeći razinu 7. Molim te popravi to mi ide na živce i želim je izbrisati.
Lijepa igra ali. PRETEŠKO JE. Kao, KAKO MISLITE DA BI BIKO TO MOGAO UČINITI. Doslovno plačem od ljutnje
Igra je malo tužna jer je Bezimeni mačak izgubio i htio se vratiti kući. Igra je tako lijepa, ali u lvl.13 Moon je nemoguća za mene, ali je jako sjajna igra i preporučujem ovu igru za vas!
Tako nevjerojatna! Sada, imam jednu stvar koja me sprječava da dam 5 zvjezdica. Razinu šefa u svijetu jedan je nemoguće proći za mene. I vježbao sam cijeli sat! ZA ŠEFU NA SVIJETU. Ako možete malo olakšati šefa, onda bih rado dao 5 zvjezdica
Vrlo dosadno super kažnjivo. Manje se osjećate kao mačka, a više kao vreća cigli s maskom. Drugi problem je nedostatak kontrolnih točaka, znam da bi trebalo biti teško, ali postoji doslovno razina na kojoj ih imate i s kretanjem je vrlo teško.
[4] A nameless drawing dated 1723 shows ... the National Museum of Denmark and CATS, ... recriador: Luciano Freire e os trabalhos de.
igra je nevjerojatna! Sviđa mi se grafika i dizajn likova, divan je. kontrole su u redu. za mene je to definitivno 5 zvjezdica.
Nameless Cat - Najnovija Verzija Za Android - Preuzmi Apk
NE dajem vam pristup svom računu. Pokušavam igrati igrice, a ne dati svoj google račun.
To je prilično standardni platformer. Mehanik teleporta osjeća se nedovoljno iskorištenim, a nemogućnost ispravljanja kursa u zraku dovela me do više smrti nego što sam mogao izbrojati. Čini se da likovi ne dodaju ništa igri osim što su tu da daju nasumični dijalog. Mogli su vam barem nešto reći o tome gdje je razina i zašto su tu i kako je mačka vjerojatno uopće tamo završila.
Vrlo zabavna i izazovna igra, nikad nisam pronašao ovako nešto. Jedina stvar koja ga sprječava da dobije ocjenu 5 startova je to što ponekad zapnem na nekoj razini na neko vrijeme. Za ostalo odlična igra.