Post by eascomsoftbeni on Feb 2, 2022 18:07:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח כסף ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
ממש מפחיד שיחקתי את המשחק עם בת דודה שלי ואני שיחקתי את זה וסתם דברים רגילים ואז קיבלתי הודעת טקסט ממספר לא בבעלות והיא אומרת אני רואה אותך ומחקתי את המשחק אבל המספר לא יימחק והשתגעתי אני ואבא שלי וחברת אנג'לס המדברת הולכים להבין את זה רק בבקשה אל תוריד את זה בבקשה
הייתי מבועת לאחר ששמעתי שלדבר עם אנג'לה זו הונאה. ראיתי את זה בליסי נואל והיא שיחקה את זה בשלוש לפנות בוקר ואז מדברת אנג'לה התקשרה אליה. אבל שלשום אחותי הקטנה ברישתי שיחקה עם זה ואז למחרת בבוקר היא נעלמה וכשראיתי היא נמצאה מתה. אני באמת מפוחדת. אז בבקשה אל תוריד את המשחק הזה. 😥😥😖😖😱😱. אותו דבר עלול לקרות לאנשים שונים שהורידו את האפליקציה. ליסי נואל היא יוטיוברית נהדרת וצפו בווידאו שלה.
ניגנתי תוך כדי "nya arigato", ואני מבין שזה היה שיר של חתול ואז אני רוקד בחדר שלי ב-2:00 לפנות בוקר לפחות המשפחה שלי לא שמעה אותי, כמעט נתפסתי,T^T
זה מפחיד כי הודעת אפליקציה שנאמרה אל תפחד ממה שאתה לא יודע. פשוט תרוץ! אני מדרג את זה בכוכב אחד
הילדים שלי אוהבים את זה כי כשאתה משועמם אתה יכול לשחק עם אנג'לה
הורד את Talking Angela עבור Android - Anderbot
הורדתי מחדש את המשחק הזה רק כדי לפגוע בחתול. אני בן 14 לעזרה. המשחק עצמו הגון, אבל מה שאני מודאג לגביו הוא הפרסומות שהמשחק הזה מציג. המשחק עצמו עמוס בכל מיני פרסומות, מה שמדאיג כשלעצמו, אבל חלק מהפרסומות שקיבלתי הותירו אותי בתדהמה. קיבלתי פרסומות עם אינואנדוס, תלבושות חושפניות ואפילו סקס. המשחק הזה צריך לסנן את התוספות שלו טוב יותר בהתחשב בכך שזה משחק שמיועד לילדים.
הראשון חמוד אחר כך משעמם
הסיפורים על אנג'לה הפחידו אותי שלא לשחק את המשחק הזה. אני לא יודע אם השמועות על מצלמה בעיניה נכונות או שקריות- ואני לא יודע איזה סוג של אדם יעשה משהו כל כך נורא. כל מה שאני יודע, זה שכשהייתי קטן, זה היה אחד המשחקים האהובים עליי. אני לא חושב שמיליוני אנשים ילכו רחוק כמו לשקר לגבי משחק של ילדות קטנות. מה שאני בוחר להאמין, זה שאני לא מפחד להגיד שאני לא יודע. לעת עתה, אני לא אשמור את זה בהורדה, תודה.
נחמד הרבה פרסומות
למען השם, נהגתי לאהוב את המשחק הזה כשהייתי קטן והחלטתי לשחק בו שוב, המשחק כיף, אבל בבקשה תפסיקו לשלוח פרסומות בכל קליק קטן
אפליקציה טובה ומצחיקה
זה כיף בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בחום
אני חושב שזה משחק מדהים, אבל זה לוקח זמן עד שהיא תישן מאחרים. לדוגמה כאשר אתה מאכיל או שוטף אותה באמבטיה או מצחצח שיניים או משחק במשחקים, לוקח לה בערך 5 דקות עד שזה מתמלא ומוכן אבל לשינה לוקח בערך שעתיים או שעה (2) להתמלא אבל הזמן הישנוני שלה או לפני שהיא חוזרת למיטה זה בערך 30 דקות. או 10 אבל בסך הכל המשחק הזה מדהים. תודה שנתת לי לשתף. אל: אנג'לה המדברת שלי מאת: ליילה
אני אוהב את המשחק הזה שאני משחק בו לפני 6 שנים ועכשיו אני משחק מדבר אנג'לה 2 לא טוב 🙄🙄 אבל 1 כל כך טוב 🥰🥰
המשחק טוב, אבל ממשק המשתמש במשחק משתחרר בזמן משחק מיני משחקים ואפשרות כניסה ל-Play Games הוסרה.. למה? לא מצליח לחתום לא יכול לשמור נתוני משחק בבקשה הוסף אפשרות כניסה
אהבתי את המישחק אד שגיליתי שיש לה מצלמות בעיניים
אני כל כך אוהב את האפליקציה הזו. נחמד האפליקציה שלו מדהים את האפליקציה הזו. נסה בבקשה.
מוש
אמרו שיש בעניים שלה פדופיל
מושלם גם שזה נמחק זה עדין באותו שלב ואפשר להתחיל מהתחלה
אהבתי את המשחק אבל זה אחד המשחקים שמנשים לשים בו פסומות בכל מקום ולפעמים בטעות למשל במקום משחק לוחצים על סרטון
מאי איפה את
כיףףףףףףףף
APK Wacky Jelly APK להורדה בחינם! - APKMabbu
אזהרה: שיחקתי במשחק הזה כשהייתי בן 4, זה היה משחק ממש כיף! אבל רציתי לדעת איך משיגים מטבעות, הסתכלתי ביוטיוב, חיפשתי "מדברות עצות של אנג'לה כדי להשיג מטבעות" ואז הופיעו המון סרטונים על מישהו שרגל אחריך, המשחק הזה מפחיד, חשבתי שהוא מזויף, עד שצילמתי מסך זה, עצם את העיניים, וראה גבר, בבקשה אל תשחק בזה, ולמי שאוהב את זה, יש לי הרגשה שהחשבונות האלטרנטיים של האדם מנסים לגרום לאנשים לשחק בזה. אני מרגיש נורא.
בוקר טוב גם לך מותק ושוב תודה על יום ההולדת
אני לא אוהב
המשחקים הכי טובים כשאתם משועממים בבית - Seguidores-Online
אני חושב שדבר אנג'לה נכון כי אם אתה מסתכל מקרוב על התמונה כדי איתה ליד האיפור שלה אתה יכול לראות קו עם נקודה קטנה בתוכה. אני לא רוצה לשחק במשחק הזה אי פעם תבדוק תמונות אחרות אם כי בזוויות שונות אני רואה בונים בלי בדיחה😥😱
כשלא משחקים בה הרבה זמן ואני מתכוונת איזה שבועיים או יותר אז... כשאני ניכנסתי אחרי זמן מה לאנג'לה אז התחלתי ללכת בה ואז כל שנייה כאילו באגים כאלה ומופיעה אנג'לה כאילו היא נימתחה ומראים איזו תמונה שהיא נמתחת יש לה חיוך מפחיד כמו סמייל דוג ועניים יוצאות החוצה אז ישר מחקתי את זה מהטבלט אז בבקשה תתקנו את זה כי זה מפחיד אותי מאוד!!!😭😭😭😭😭
RedDoorz EDSA Pasay - Quarantine Hotel, מנילה עם ביטול חינם ...
המשחק הזה מדהים בכל פעם שאני עצוב או כועס אני משחק בו ואני מרגיש. הרבה יותר טוב
אזהרה: בבקשה קרא את זה לפני ההורדה- כל מי שחושב להשיג את המשחק הזה! יש אנשים בעיניים שלה..אם אתה מסתכל היטב, אתה יכול לראות חדר אבל אתה לא יכול לראות אדם. למרות שאתה לא יכול לראות אותם, הם יכולים לראות אותך! יש משהו בתחתית המשחק שפשוט נראה כמו לב. הם נכבים באקראי, זה אומר שהם מצלמים אותך! או שאתה יכול ללחוץ עליו וגם תמונה שלך תצולם! הם פורצים למכשירים שלך ויכולים לאתר אותך. בבקשה תקשיב
משחק ממש טוב אבל השינה היא כל כך ארוכה ואני לא אוהב לחכות הרבה זמן. אבל זה עדיין משחק טוב.
זה כל כך כיף שאתה יכול להדביק פיצ'רים ולסלסל את עיניה כל כך כיף וכל כך חמוד
לפעמים קצת מציק כשכל הזמן כשהיא צריכה משהו את זה מופיע על המסך... זה מפריע. ובכל זאת אני ממליצה לכם הורד את האפליקציה הזאת ונסה כמה שפחות את המשחק!
תקשיבו כל מי שלחוץ מזה שיש מצלמה זה לא נכון זה מתיחת רשת שעוברת בין אנשים
thunkable x สร้างแอปฟรีๆ แค่ 5 นาทีได้ทั้ง Android และ iOS. 283,244 มุมมอง . 2 years ago ... My Talking Angela. 4.2. Candy Crush Soda Saga.
My Talking Tom 2,Tom Gold Run,Tom Jump,Talking Tom,Talking Ben,My Hank,My Talking Tom,My Angela ...
כן זה מישהו משחק איתך אז גם יש יותר חברה ואתרקציה לגבי זה התקנתי את המשחק הזה (;