(Android/iOS) Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games kódy závada výdrž
Feb 2, 2022 17:58:31 GMT -8
Post by eascomsoftbeni on Feb 2, 2022 17:58:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Hra bola naozaj dobrá, kým sa nedostanete na úroveň kačice, potom sa hry nechcú stiahnuť. Akonáhle sa to stane, stále sa to zasekáva.
Ak by ste mohli získať život alebo mince vždy, keď sa náhodne objaví doplnok, ušetrilo by to tvorcom čas, ktorý by vám museli ponúknuť život sledovaním prídavku....ironické. nie pre mňa, ale ďakujem👎
Super hra. A môže byť aj v slovenskom jazyku?
Všimol som si, že môj časovač vypršal skôr, ako sa to skončilo, pretože nemôžem skončiť ani prejsť. Naštve
Čítal som aj iné recenzie, tu mám rovnakú skúsenosť. Existujú úrovne, cez ktoré je veľmi ťažké sa dostať. Musíte sledovať toľko pridávania, len aby ste zarobili zadarmo.
Ahoj. Je chyba v úrovni koláčov a steakov? Skúsil som to niekoľkokrát, ale nemôžem urobiť vaječné jedlo s kombináciou špargle.
Táto hra je krásna, ale bola pokazená, pretože pred spustením k nej musíme pripojiť naše údaje, v tomto prípade niektorí ľudia nebudú chcieť sťahovať kvôli ich predplatnému Urobte s tým niečo rýchlo
Je to naozaj pekné a je to asi tak rýchle obslúžiť a túto hru veľmi odporúčam
Milujem na tom všetko, jediná vec je, že je na hovno, že si nemôžete vybrať, čo chcete pre reštauráciu
Vy vývojári hier ste sa zbláznili z chamtivosti. Nielenže existuje viacero reklám na všetko, čo je v poriadku, pretože získavate odmeny v hre, ale navyše ste zistili, že je potrebné pridať aj nútené reklamy.
Celkom dobrá hra. Nie veľa reklám, ale trochu príliš ťažké a odomkol som iba 2. miestnosť.
Táto hra je veľmi nadštandardná Páči sa mi táto hra Hra na varenie a hra na placela veci Pachiceing hra Mám o túto hru záujem .Všetci ste si túto hru obľúbili Veľmi super gami Táto hra vám tiež chýba Táto hra sa mi páči 😊👌💐
toto je tak frustrujúce. Nemôžem nájsť muffin, aby som naň klikol, aby som ho podával, strácam životy
Gsme neustále mrzne internetové pripojenie je 100%
Aktualizácia...funguje to na mojom telefóne teraz milujem hru s niekoľkými chybami, ako keď som hral úroveň, ktorá zamrzla....tiež potrebuje výber iného nábytku, než ktorý ju miluje!
Fazuľové veci nefungujú v reštaurácii na koláče a steaky. Potom je nemožné vyhrať! Odpoveď! Nezáleží na tom, čo som upgradoval, kliknutie nefunguje!
Je to dobré, páči sa mi to zaujímavé a zamestná vás to množstvom prác
Celkovo pekná aplikácia, ale niektoré úrovne je príliš ťažké prekonať a tiež vidím tabuľku denných odmien, ale práve som dostal denné odmeny, keď som sa prvýkrát prihlásil. Zdá sa, že sa vyskytla chyba, pretože sa do hry dostávam niekoľkokrát denne a nikdy nedostanem odmenu.
Skvelá hra, rada hrám túto hru každý deň, len ak nebudeš robiť žiadne nákupy, aby si si zahrala túto hru alebo inú hru, potrebujem to zlepšiť tým, že peniaze, ktoré zarobíš pri hraní hier, vložíš do hry
👍👍👍👍
Dôvodom udelenia iba 4 hviezdičiek je, že výstavba miestnosti zaberie veľa času, prosím, vyriešte tento problém
Úrovne po 41 sú mimoriadne ťažké prejsť. Cena upgradov je nedosiahnuteľná. Táto hra sa mi na začiatku tiež veľmi páčila. Hanba.
Veľmi pekná hra a veľmi náročná. Keď začnete hrať, už nechcete prestať! Jednou z oblastí zlepšenia by boli časy naplnenia životov alebo sŕdc, kým ich naplnenie trvá veľmi dlho.
3 hviezdičky, pretože sa mi tá hra naozaj páči, ale budem ju musieť vymazať, pretože som dosiahol bod, kedy už nemôžem ísť ďalej bez toho, aby som minul veľa peňazí. Sledovaním reklám som sa dostal dosť ďaleko, aby som zvýšil svoje mince, ale akonáhle som skutočne kúpil, hra už túto možnosť neposkytovala. Nemám problém míňať peniaze na hry, ktoré sa mi páčia, ale táto je obzvlášť drahá. Takže v podstate, ako každá iná „bezplatná“ hra na varenie, jediný spôsob, ako sa dostať cez úrovne, je míňať.
Táto hra sa mi veľmi páči, ale prečo musíme používať skutočné peniaze na zaplatenie diamantov alebo mincí, prosím upravte to. Ďakujem
Som veľmi sklamaný z hry. Poklepanie na jedlo je také tuhé, že musím tak silno poklepať na obrazovku. Prosím, urobte obraz zariadení o niečo väčší, ako sú, pretože je také ťažké ich poklepať. Šišky a džúsy Zdá sa, že zmrzlina sa navždy zasekne aj po 2 alebo 3 klepnutí. Zatiaľ sa odinštaluje.
Hra bola spočiatku zábavná s dobrou grafikou, až kým som si neuvedomil, že vyhrané mince úplne nepridávajú k vášmu súčtu alebo nepridávajú vôbec. Ako napríklad, ak vyhráte 120 mincí na úrovni, na konci by sa to malo pridať k vášmu konečnému súčtu (povedzme napríklad jeho 1000). Ale všimol som si, že buď nepridá ŽIADNÚ z vyhraných mincí, alebo pridá 50 mincí namiesto celých 120. Niet divu, že mi trvá večnosť, kým si našetrím mince na upgrade. Už sa mi naozaj neoplatí hrať.
V tejto hre je toľko chýb. Nedostal som svoj denný bonus. Niekedy som si myslel, že táto hra je podvod. Ale dúfam, že to dokážeš napraviť. Páči sa mi hra tbh, len je smutné, že nemôžem mať bonusy. Dostal som to, ale iba dvakrát alebo trikrát a to je všetko.
Toto je skvelá hra. Je to zábavné a zábavné. Grafika je celkom dobrá, ale počnúc umiestnením 2. reštaurácie je to naozaj ťažké. Viem, že hra je navrhnutá tak, aby používateľ nakoniec utrácal peniaze za veci navyše, ale ak to urobím, stojí to za to. Neúčtujte mi všetky tie peniaze za trochu drahokamov a takmer všetko potrebuje drahokamy. Je nepríjemné sledovať reklamy na všetko okrem toho, čo sa hovorí, že túto hru milujem
Práve som to začal hrať.. zatiaľ žiadne sťažnosti!!! 👍
Túto hru absolútne milujem! Dnes to však celý deň trklo. Nemôžem dokončiť úroveň, pretože to zákazníkov mrazí. Zaplatil som za celkový čas a nemohol som ho použiť. Prosím opravte to. Tiež, viac úrovní, prosím.
Urobil je totálne plytvanie sub stiahnem si to, akceptujem, potrebujem pripojenie k internetu, potom som naň po načítaní od .....y pls
Zakaždým, keď mi povedzte, že aplikácia nereaguje, neviem, v čom je problém, pretože som túto hru nehral ani jeden deň
Taká dráždivá hra... spočiatku to bola paráda, ale dokončil som všetky reštaurácie, ale stále sa objavím čoskoro... sakra prosím upgradujte hru... Úplne najhoršia najhoršia najhoršia hra, akú som nikdy nehral už som videl tento druh hry.
Vyskytol sa problém s hrou, kde mi bolo oznámené, že som vyhral úroveň... potom mi bude účtovaný poplatok na môj účet... potom dostanem upozornenie, že som prehral. Dúfam, že sa tento problém vyrieši
Nezbláznite sa z časových limitov, nikto nie je taký rýchly.
Táto hra je veľmi dobrá.... Rád ju hrám... Sotva som našiel žiadne reklamy...jediným nedostatkom je upgrade... Vyžaduje si to príliš veľa mincí... Inak je to úžasná hra pre time pass... Ale keby to bolo offline, tak by to bolo najlepšie
Skvelá hra miluje myšlienku varenia, aby ste získali hviezdičky za renováciu, ale dali sme len 4 hviezdičky, pretože si nevieme vybrať nábytok a dekorácie, a tiež si nevieme vybrať farbu, ktorá by urobila hru zaujímavejšou, namiesto toho, aby sme museli brať to, čo si hra vyberie
Mám túto hru rád a hrám ju často, ale keď ju otvorím, aby som ju mohol hrať, nenačítava sa mi, aby som ju mohol hrať, dostane sa na obrazovku a potom sa odhlásim, dosiahol som vysokú úroveň
Je to zábavné, trvá to dlhé načítanie, ale to je všetko
Veľmi návykové. Hrané hodiny po stiahnutí!! Každý deň sa tešte na hranie. Pracujem na tretiu smenu a niekedy som tak zapletený do tejto hry, že strácam pojem o čase!!
Závada hry na úrovni 43 reštaurácií Duck: po približne 30 sekundách hrania obsluhované postavy nezmiznú z obrazovky a čas letí, ale už nemôžete obsluhovať ďalších zákazníkov. Na izbách tiež nemôžete robiť žiadne vylepšenia 😔
Som na úrovni 372 a minul som peniaze na drahokamy, len aby som upgradoval tvojich smiešnych 3000 + mincí, pretože prechod cez hranicu v skutočnosti nezarobí viac ako 200 mincí a to je v prípade, že úroveň takmer končíš, od začiatku každej úrovne na začiatku zarobíte len 14 - 55 mincí, majú úrovne, kde nemôžete jedlo vyhodiť, spáliť, čašníci sa rozčúlia!! EXTRÉMNE frustrujúce a skutočné peniaze z vrecka. Už nie, táto hra je podvod.
Naozaj návyková hra. Jediná vec je, že môj denný bonus sa od prvého dňa nehýbe. Stále nedostávam denný bonus a teraz je o niekoľko týždňov neskôr.
Páči sa mi táto hra. Je veľmi dobrá, ale peňazí 💰 je príliš veľa na jedlo a je veľmi ťažké získať hviezdy. Má tiež príliš veľa prídavkov a čas je príliš krátky. Kvôli príplatkom a peniazom hodnotím 4 hviezdičkami, ale hra sa mi naozaj páči 🎮
Má to byť hra na varenie/dizajn, ale nemáme na výber, aké farby alebo dizajny sa do nej vložia, pretože všetko je vopred vybrané a to znamená všetku zábavu zo skutočného navrhovania toho, čo prestavujete. Prečo si nemôžeme vybrať dizajn?